Wij hebben van vele de vraag gekregen of we tijdens deze lockdown een verf noodpakket zullen aanbieden. Helaas was dit vanwege de inloop in de winkel initieel niet toegestaan. Wij hebben nauw contact gehouden met de ANKO en hebben vandaag te horen gekregen dat wij deze wel mogen aanbieden, maar NIET vanuit de kapperszaak. Natuurlijk zijn wij hier meteen mee aan de slag gegaan en zijn tot de volgende oplossing gekomen.

Voor zij die graag een noodpakket voor kerst willen, kan deze via de mail ( info@nayrobiz.com ) aanvragen. Wij nemen vervolgens telefonisch contact met u op om een afspraak maken. Het noodpakket zullen we dan op een andere locatie (bijvoorbeeld voor de Jumbo aan de Sluisplein) aan u overhandigen. Omdat het op korte termijn moet gebeuren hebben wij helaas geen mobiele pin beschikbaar en zal er contant voor het verf noodpakket betaald moeten worden.

Het verf noodpakket kost 25 euro en bestaat uit het volgende:

  • Voor u speciaal op maat gemaakte kleur
  • Een kwastje
  • Een beschrijving

In de mail ontvangen we graag de volgende gegevens:

  • Uw volledige naam zoals bij ons bekend is
  • Uw telefoonnummer

Hiermee hopen we u toch stralend de feestdagen doorheen te helpen.

En zoals altijd zorg voor elkaar en stay safe!

Gr, Team Nayrobiz

Categorie├źn: Geen categorie

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *