1 februari 2020 was de opening van kapperszaak Nayrobiz Hair Stylez in Ouderkerk aan de Amstel. Mijn naam is Nayrobi Boom en vanaf morgen word mijn eerste dag als kapper in Ouderkerk aan de Amstel.

Ik ben er erg enthousiast en zie de potentie als kapper in Ouderkerk aan de Amstel.

Ik heb gewerkt in meerdere kapperszaken en ben al tijden toe aan mijn eigen zaak. Ik heb in meerdere zaken verbeteringspunten gezien en ben blij dat ik deze in mijn eigen zaak kan gaan toepassen. Samen met de team willen wij in Ouderkerk aan de Amstel beginnen nieuwe trends.

Mijn drijf is om nieuwe kansen en kennis mee te nemen, om de klant met de beste ervaring mee te geven.

In de komende maanden ga ik kennis maken met de buurt, de mensen en de laatste trends in Ouderkerk aan de Amstel. Wij gaan nieuwe producten en diensten aanleveren om ervoor te zorgen dat we voor iedereen wat hebben.

Samen zullen wij ons enorm inzetten om elke persoon die op een van onze stoelen zit, de zaak te doen verlaten met de haar stijl dat bij hun persoonlijkheid past.

Wil je weten hoe de opening was, kom even gezellig langs om kennis te maken.

 


0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *