Sinds vrijdag gingen de geruchten rond dat ook in Nederland de kappersbranche vanaf 3 maart open zou mogen. Onze buurlanden Duitsland en België waren ons inmiddels voor en wij hielden hoopvol ons hart vast voor de persconferentie van 23 februari 2021.

“We zijn op weg naar een stapsgewijze heropening van de samenleving, naar meer ruimte en naar minder beperkingen. Onder voorwaarden willen we weer een paar dingen mogelijk maken. En welzijn weegt daarin zwaar. Contactberoepen zoals de kapper worden weer mogelijk gemaakt.” waren de verlossende woorden van demissionair premier Rutte.

“We zijn bijzonder trots op het vertrouwen dat we als branche van onze overheid krijgen, nu we wederom vooraan staan in het heropeningsbeleid. Hier hebben we als kappersbranche keihard voor geknokt en nu moeten we samen dit vertrouwen gaan waarmaken.” -ANKO Kappersvereniging.

Vanaf 3 maart is een ieder op afspraak weer welkom. En om iedereen zo snel mogelijk van de lockdown kapsel af te helpen, zal Nayrobi de komende 2 weken tot 20:00 aanwezig zijn. Houdt rekening dat de 1kapper site mogelijk overbelast kan raken, mocht het niet meteen lukken probeer het wat later weer.

In de zaak blijven de volgende regels gelden:

  • Blijf thuis bij verkoudheidsklachten en verplaats z.s.m. uw afspraak.
  • Mondkapjes blijven verplicht.
  • Desinfecteer uw handen bij binnenkomst.
  • Probeer zoveel mogelijk de 1,5 meter afstand te hanteren
  • Volg de aanwijzingen van het personeel

Zo kunnen we er samen voorzorgen dat we allemaal gezond blijven en de kappersbranche open mag blijven.

En zoals altijd zorg voor elkaar en stay safe!

Gr, Team Nayrobiz

Categorieën: In de Salon

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *