De boodschap hing al in de lucht, de lockdown is met 3 weken verlengd tot 9 februari. We hopen zo snel mogelijk weer aan het werk te kunnen om jullie weer te verwelkomen. Zodra de ‘coronacijfers’ het toelaten, kunnen we weer veilig en verantwoord open. Zoals premier Rutte dinsdag aangaf: “Met de start van de vaccinatie is er licht aan het eind van de tunnel. We moeten samen naar de eindstreep, op de best mogelijke manier.”

Als u online een afspraak heeft gemaakt, verzoeken we u om dit via de 1kapper website te verplaatsen naar een datum na 9 februari 2021. Zodra we weer open mogen bent u van harte welkom op uw vaste stoel en bij uw vertrouwde kapster.

Mocht u ook tijdens deze periode een verf-noodpakket willen bestellen, kunt u deze via de mail info@nayrobiz.com aanvragen. Wij nemen vervolgens telefonisch contact met u op om een afspraak maken. Het noodpakket zullen we dan op een andere locatie (bijvoorbeeld voor de Jumbo aan de Sluisplein) aan u overhandigen. Helaas is er geen mobiele pin beschikbaar en zal er contant voor het verf-noodpakket betaald moeten worden.

Het verf-noodpakket kost 25 euro en bestaat uit het volgende:

  • Voor u speciaal op maat gemaakte kleur
  • Een kwastje
  • Een beschrijving

In de mail ontvangen we graag de volgende gegevens:

  • Uw volledige naam zoals bij ons bekend is
  • Uw telefoonnummer

Hiermee hopen we u toch enigszins door de lockdown heen te helpen.

En zoals altijd zorg voor elkaar en stay safe!

Gr, Team Nayrobiz

Categorieën: In de Salon

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *