Gisteren 23 maart 2020 heeft de kabinet in een crisisberaad besloten de huidige maatregelen aan te scherpen. In dit bericht benadrukt de overheid het advies om minstens 1,5 meter afstand van elkaar te houden en kwamen zij terug op de stelling dat kapsalons gewoon open konden blijven.

Eerder deze week hebben wij aangekondigd dat wij vanaf 27 Maart 2020 zouden sluiten. Helaas moeten wij eerder ook onze deuren sluiten. Mocht je al een afspraak hebben, zullen wij gedurende deze week contact met u opnemen om deze te verplaatsen. Vooralsnog gaan wij ervan uit dat wij vanaf 6 April 2020 weer open mogen.

Uiteraard zullen wij u op de hoogte houden over verdere vorderingen.

Onze excuses voor het ongemak en wij hopen u snel weer te zien.

Met vriendelijke groet,

Team Nayrobiz

Categorieƫn: In de Salon

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *