De Verkiezing van de Leukste Kapsalon gaat door! En wij zullen ons best blijven doen om de leukste, beste en mooiste kapsalon in Ouderkerk aan de Amstel te zijn!

Ook dit jaar zijn de vakjury van de Leukste Kapper en Kapsalon opzoek naar de leukste, de beste en mooiste kapsalon van Nederland. Ondanks de huidige crisis, willen wij een hoeksteen blijven voor de buurt waar wij een luisterend oor bieden en je stralend de deur uit kan.

Vanaf 6 april 11.00 uur tot en met 12 mei 2020 kan er in alle gemeentes gestemd worden op welke kapper of kapsalon dit jaar zichzelf de Leukste Kapper en Kapsalon in Ouderkerk aan de Amstel mag noemen. Vindt jij dat wij daarbij horen, laat dan vanaf 6 april horen via de volgende link: https://www.kapperenkapsalon.nl/nayrobiz

Kappers en kapsalons maken in de gemeente waar zij gevestigd zijn kans op een Award voor de meeste stemmen en een Award voor de hoogste waardering. Een ZZP Kapper of Kapsalon kan natuurlijk ook beide titels winnen. De provincie winnaar wordt bepaald op basis van de combinatie tussen het aantal stemmen en de gemiddelde waardering. Het aantal stemmen telt daarbij voor 60% mee en de gemiddelde waardering voor 40%.

De vakjury is samengesteld en wordt begeleid door mediapartner Top Hair. Zij maken uit de Provincie Winnaars (op basis van de online stemronde) de keuze voor een landelijke winnaar in zowel de categorie Kapsalons als in de categorie ZZP Kappers.

Er zijn minimaal 30 stemmen nodig om een Award te kunnen winnen.

ZZP Kappers of Kapsalons met minimaal 30 stemmen en een gemiddelde score van een 9 of hoger ontvangen kunnen tijdens The HAir X-perience ook een Gold Award ontvangen.

Leukste Kapper en Kapsalon - Stemmen Maar!!!!

En als stemmer maak je ook nog eens kans op mooie prijzen:

  1. Een luxe hotelovernachting voor 2 personen
  2. Apple Ear-pods
  3. Gratis knipbeurt bij jouw favoriet

En als klapper op de pijl, is er ook een extra win-actie na het bevestigen van je stem op de Leukste Kapper en Kapsalon. Dan kan je een van de volgende prijzen winnen:

  1. Twee vliegtickets naar Ibiza. Aangezien we keuzevrijheid willen bieden met betrekking tot datum, tijdstip en luchthaven van vertrek aan de winnaar wordt dit uitgekeerd in de vorm van een tegoed van 250 euro zodat de winnaar zelf kan boeken.
  2. Een Gratis Dag Wellness toegang voor 2 personen voor een Wellness-resort in het midden van het land.
  3. Dinerbon t.w.v. 100 euro

De uitreiking zal plaats vinden op zondagmiddag 7 juni tijdens The Hair X-perience 2020. Op deze middag worden de gemeentewinnaars gehuldigd en de provincie en landelijke winnaars  van de Leukste Kapper en Kapsalon bekend gemaakt tijdens de feestelijke Award Uitreiking. Hou ons in de gaten want binnenkort wordt er bekend gemaakt welke bekende Nederlander dan op de foto gaat met alle Award winnaars. 

Leukste Kapper en Kapsalon - Stem op ons!

 

Categorieën: In de SalonOns Team

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *