Dinsdag 21 april 2020 kondigde premier Rutte dat de kappersbranche voorlopig nog gesloten blijft. Het is nog onduidelijk wanneer wij weer onze vak mogen gaan uitoefenen en iedereen met open armen kunnen verwelkomen bij Nayrobiz.

Uiteraard zijn wij erg teleurgesteld over deze lange periode van sluiting. Dit houdt in dat alle afspraken tot en met 20 mei komen te vervallen. Zodra wij bericht krijgen dat wij weer open mogen, dan verzoeken wij u opnieuw een afspraak maken via de gebruikelijke wijze. Wij weten dat jullie staan te trappelen om geknipt en gekleurd te worden en wij vinden het enorm vervelend dat wij jullie niet mogen behandelen.

Gelukkig krijgen wij veel positieve berichten over het verf noodpakket. Wij begrijpen dat het niet handig is om je uitgroei zelf te moeten behandelen en hadden gehoopt dat het niet langer nodig zou zijn. Mocht je (nog) een verf noodpakket of extra verf nodig hebben, kan je middels de link onderaan dit bericht een afspraak maken om deze op de woensdag, donderdag of vrijdag tussen 12 en 4 uur in de middag bij ons op te halen. Mocht je nog andere vragen hebben zijn wij in de bovengenoemde openingstijden ook telefonisch bereikbaar.

Het verf noodpakket bestaat uit:

  • Voor u speciaal op maat gemaakte kleur
  • Een verfbakje
  • Een kwastje
  • Handschoenen
  • Een beschrijving

Afspraak maken kan als volgt:

  • Klik hier (U wordt dan doorgeleid naar onze agenda)
  • Selecteer een datum dat u uitkomt.
  • Kies in alle menu’s voor “Kleur Noodpakket”
  • Kies vervolgens de gewenste tijdstip.
  • En bevestig uw afspraak.

Om extra beeld te geven, heeft de ANKO (Algemene Nederlandse Kappersorganisatie) enorm hun best gedaan in het vertegenwoordigen van alle kappers in Nederland. Zij hebben een hygiëne-protocol opgesteld, waar inmiddels ook de vakbonden hun goedkeuring aan hebben gegeven. Dit protocol is eind vorige week voorgelegd aan de experts binnen de overheid die hieraan de nodige aanvulling zullen gaan geven. Daarnaast heeft de ANKO met de vakbonden gesprekken gevoerd over flexibele inzet van medewerkers bij een heropening van de branche. Kortom: zij hebben echt gedaan wat ze konden en wachten nu op actie van de overheid. Hiervoor zijn wij hen enorm dankbaar.

Wij vragen u geduld in deze uitzonderlijke tijden en leven enorm met jullie mee.

En zoals altijd zorg voor elkaar en stay safe!

Gr, Team Nayrobiz

Categorieën: In de Salon

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *