Het is eindelijk zover! Vanavond heeft premier Rutte officieel bekend gemaakt dat we vanaf maandag 11 mei jullie weer mogen ontvangen. We zijn enorm blij dat we in de positive zin weer ons handen in de haren kunnen steken.

Wij hebben eindelijk duidelijkheid gekregen over het hygiëne-protocol en gaan meteen van start om alles voor te bereiden op jullie komst. Het Outbreak Management Team (OMT) heeft extra onderzoek gedaan en concludeert dat het gebruik van mondkapjes in de kappersbranche niet noodzakelijk is, mits er gehouden wordt aan een aantal basisafspraken.

Afspraak maken

Wij willen een ieder die een afspraak had staan tussen eind maart tot en met week 19 verzoeken, deze opnieuw in te dienen via onze agenda systeem van 1kapper. Alle afspraken die vanaf 12 mei al in ons agenda staan, gaan gewoon door. Houdt er rekening mee dat door de enorme toename van online reserveringen bij kapsalons, het reserveringssysteem soms even uit de lucht kan zijn. In deze geval verzoeken we u het later nogmaals te proberen.

Hygiëne-protocol

Het veilig en verantwoord uitvoeren van het kappersvak is voor jullie en voor ons van groot belang. Deze afspraken gelden voor alle kappersactiviteiten en worden door iedereen die
werkzaam is in de kappersbranche opgevolgd. Omdat het protocol behoorlijk uitgebreid is willen wij hier de belangrijkste punten voor de aanwezigen in de salon benoemen. Het volledige protocol kunt u van onze website downloaden via de volgende link: Klik Hier

De basisafspraken

  • Houd 1,5 meter afstand van elkaar, voor de salon en in de salon.
  • Kom alleen naar de salon. Een minderjarig kind en mensen die door een beperking begeleiding nodig hebben mogen naar de salon vergezeld worden door één volwassene.
  • Blijf thuis als je een van de volgende klachten hebt: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (tot 38 C°) of koorts.
  • Blijf thuis als iemand in jouw huis koorts heeft (vanaf 38 C°) en/of benauwdheidsklachten.
  • Was of desinfecteer direct bij binnenkomst in de salon je handen.
  • Het dragen van een medisch mondkapje is volgens overheidsbesluit niet verplicht.
  • Volg altijd de aanwijzingen van het personeel.
  • Betaal zoveel mogelijk contactloos (pin of mobiel).

Wij hopen dat iedereen gezond en wel is, en kunnen niet wachten om jullie weer te mogen helpen.

Met vriendelijke groet,
Team Nayrobiz


0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *