“Nederland gaat op slot”, zei premier Rutte gisteravond tijdens zijn toespraak. Hij kondigde aan dat we te maken krijgen met een ingrijpende lockdown en een groot pakket aan maatregelen en dringende adviezen. De nieuwe regels zijn vanochtend ingegaan en gelden tot en met 19 januari 2021.

Nayrobiz tijdelijk gesloten

Alle kapsalons in Nederland moeten tot en met 19 januari 2021 sluiten om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Dit betekent dus dat ook wij onze deuren tijdelijk zullen sluiten. Mocht u een afspraak hebben staan voor deze periode, willen wij u verzoeken deze te verplaatsen. Zodra de deuren weer open mogen, staan wij vol enthousiasme weer volledig voor je klaar.

Komt er weer een verfnoodpakket?

Anders dan tijdens de eerste lockdown afgelopen voorjaar, zijn dit keer ook alle niet-essentiële winkels gesloten. En dat betekent dat kappers tijdens deze lockdown ook geen producten vanuit hun winkel mogen verkopen. Dit houdt dus in dat wij dit keer geen verf noodpakket kunnen aanbieden.

Ondanks deze moeilijke periode, wensen wij iedereen fijne feestdagen en een prettige jaarwisseling.

En zoals altijd zorg voor elkaar en stay safe!

Gr, Team Nayrobiz

Categorieën: In de SalonOns Team

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *